Bútorlapok méretre vágása, lapszabászat

 

A vevők, illetve a kivitelezők érdeke szerint különböző szabászati megoldásokat biztosítunk a következők szerint:

  1. egész táblák vásárlásakor – egyedi szabástervek alapján – a tábla szabásdíjának megfizetésével, (kedvező megoldás, mert a leeső darab a vevőt illeti, és a tábla szabásdíja alacsonyabb, mint az egyedi méretre vágás esetén)
     
  2. szabott négyzetméter ár alapján, a vevő által felsorolt egyedi méretek megadásával

     
  3. szállítási célból való darabolás az egy-egy vágási díj megfizetésével.

 

Asztalos üzemünkben 2db korszerű vízszintes és 1db függőleges lapszabász-géppel állunk az egyre növekvő minőségi igények kielégítésére. A közeljövőben egy korszerű nagy kapacitású táblafelosztó gépet helyezünk üzembe a vállat szabási határidők rövidítése és a méretpontosság javítására.

 

Modern német Holzma gyártmányú táblafelosztó gépeinkkel a CNC technológia által biztosított méretpontossággal dolgozzuk fel megrendeléseiket. Az automatikus táblafelosztás mellett igény esetén egyedi szögvágásokat is végzünk vízszintes lapszabász-gépeinkkel. A munkalapok méretre vágásához, illetve mosogatóhelyek kivágásához függőleges szabászgépet használunk.


A vevők, illetve a kivitelezők érdeke szerint különböző szabászati megoldásokat biztosítunk a következők szerint:

 

•    A megrendelés alapján egyedi szabástervet készítünk, ami meghatározza a szükséges tábla mennyiséget. A vevő ilyenkor a tábla szabászatra vonatkozó árat fizeti, független az alkatrészek számától, ami kedvezőbb az egyedi méretre vágás díjszabásánál. A szabászat során keletkezett maradék a vevőt illeti.

•    Bizonyos anyagok esetében lehetőség van a négyzetméterben megvásárolni a kívánt mennyiséget. Ezt a megoldás kisebb, néhány darabos rendeléseknél javasoljuk.


•    Szállítási célból való darabolás az egy-egy vágási díj megfizetésével.


A szabászati megrendelő és a kitöltési útmutató honlapunkról letölthető. A táblázatot kitöltve e-mailben fogadjuk a megrendelést, amit automatikusan feldolgozunk, majd az előleg megfizetését követően gyártásba veszünk.

 

Lapszabászati gépünk munka közben

    

 

Elkészült áru átadása az ügyfélnek