Mosogatóhely kivágás

 

A kivágást a vevő által megadott méretek, illetve rajz szerint készítjük el.

Modern német Holzma gyártmányú táblafelosztó gépeinkkel a CNC technológia által biztosított méretpontossággal dolgozzuk fel megrendeléseiket. Az automatikus táblafelosztás mellett igény esetén egyedi szögvágásokat is végzünk vízszintes lapszabász-gépeinkkel. A munkalapok méretre vágásához, illetve mosogatóhelyek kivágásához függőleges szabászgépet használunk.


A vevők, illetve a kivitelezők érdeke szerint különböző szabászati megoldásokat biztosítunk a következők szerint:

 

•    A megrendelés alapján egyedi szabástervet készítünk, ami meghatározza a szükséges tábla mennyiséget. A vevő ilyenkor a tábla szabászatra vonatkozó árat fizeti, független az alkatrészek számától, ami kedvezőbb az egyedi méretre vágás díjszabásánál. A szabászat során keletkezett maradék a vevőt illeti.

•    Bizonyos anyagok esetében lehetőség van a négyzetméterben megvásárolni a kívánt mennyiséget. Ezt a megoldás kisebb, néhány darabos rendeléseknél javasoljuk.


•    Szállítási célból való darabolás az egy-egy vágási díj megfizetésével.


A szabászati megrendelő és a kitöltési útmutató honlapunkról letölthető. A táblázatot kitöltve e-mailben fogadjuk a megrendelést, amit automatikusan feldolgozunk, majd az előleg megfizetését követően gyártásba veszünk.