Préselés, furnérozás

 

Egyre gyakoribb igény, a dupla vastag (36mm) anyagok beépítése a konyha- és irodabútorokba, amit 2 réteg 18mm-es anyagot összeragasztásával tudunk biztosítani.


A modern konyhában harmonizál a munkalap és a hátfal, ennek az igénynek kielégítésére a vevő által kiválasztott dekor anyagból egyedi méretű hátfalat gyártunk.


Továbbra is vállalunk furnérozást, abban az esetben, ha vevő biztosítja a furnér anyagot. Ezzel a megoldással beltéri ajtók, bútorajtók készíthetők a valódi tömör fa hatásával a tömör fa árának töredékéért.

 

Modern német Holzma gyártmányú táblafelosztó gépeinkkel a CNC technológia által biztosított méretpontossággal dolgozzuk fel megrendeléseiket. Az automatikus táblafelosztás mellett igény esetén egyedi szögvágásokat is végzünk vízszintes lapszabász-gépeinkkel. A munkalapok méretre vágásához, illetve mosogatóhelyek kivágásához függőleges szabászgépet használunk.

A vevők, illetve a kivitelezők érdeke szerint különböző szabászati megoldásokat biztosítunk a következők szerint:

• A megrendelés alapján egyedi szabástervet készítünk, ami meghatározza a szükséges tábla mennyiséget. A vevő ilyenkor a tábla szabászatra vonatkozó árat fizeti, független az alkatrészek számától, ami kedvezőbb az egyedi méretre vágás díjszabásánál. A szabászat során keletkezett maradék a vevőt illeti.

• Bizonyos anyagok esetében lehetőség van a négyzetméterben megvásárolni a kívánt mennyiséget. Ezt a megoldás kisebb, néhány darabos rendeléseknél javasoljuk.

• Szállítási célból való darabolás az egy-egy vágási díj megfizetésével.


A szabászati megrendelő és a kitöltési útmutató honlapunkról letölthető. A táblázatot kitöltve e-mailben fogadjuk a megrendelést, amit automatikusan feldolgozunk, majd az előleg megfizetését követően gyártásba veszünk.